Pâine binecuvântată.

Chiflă cu șuncă și brânză la cuptor

Ingrediente:

  • 1/4 cană unt topit
  • 1/2 linguriță de muștar de Dijon
  • 6 chifle din făină de maia
  • 200 grame de șuncă feliată subțire
  • 150 grame de brânză de vacă sau capră.
PORȚII: 6
TIMP DE PREPARARE: 35 min
DIFICULTATE: Ușor
CALORII/PORȚIE: 176

Preparare:

Preîncălziți cuptorul la 175 de grade C. Ungeți cu unt tava de copt.

Într-un castron, amestecați untul, muștarul Dijon.

Tăiați chiflele în două și puneți partea de jos în tava de copt.

Așezați aproximativ jumătate de șuncă pe chiflă. Aranjați brânza peste șuncă și acoperiți cu feliile de șuncă rămase într-un strat. Așezați partea superioară a chiflei pe sandvișuri. Se toarnă amestecul de muștar uniform peste rulouri.

Coacem in cuptorul preincalzit pana cand chiflele se rumenesc ușor și brânza s-a topit, aproximativ 20 de minute. Tăiați în porții mai mici pentru a servi.

Înscrie-te la newsletter

Introdu adresa de e-mail și fii la curent cu cele mai noi produse
magic-wanduserdinnerclock