Pâine binecuvântată.

Șuncă cu maioneză pe chiflă pufoasă

Ingrediente:

  • 4 chifle pufoase din făină cu maia
  • 1/4 cană de maioneză
  • 200 grame șuncă sau piept de curcan feliate
  • 100 uncii de brânză americană feliată
  • 1 roșie mare, feliată
  • 2 linguri oțet balsamic
PORȚII: 4
TIMP DE PREPARARE: 30 min
DIFICULTATE: Ușor
CALORII/PORȚIE: 200

Preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 175° C.
  2. Tăiați chiflele în jumătate pe orizontală; scobiți centrul fiecărei jumătăți, lăsând coaja subțire. Întindeți maioneza pe jumătatea inferioară a chiflei. Puneți un strat de de șuncă, unul de brânză și unul de roșii. Stropiți cu puțin oțet balsamic.
  3. Înfășurați în folie de aluminiu și coaceți 25 de minute.

Porționați după gust pentru a servi.

Înscrie-te la newsletter

Introdu adresa de e-mail și fii la curent cu cele mai noi produse
magic-wanduserdinnerclock